Over ons

We zullen ons even voorstellen

Om maar bij mezelf te beginnen … Ik ben Petrie Boenders, vrouw van mijn lieve man Lion en moeder van twee fantastische kinderen Erik en Anne-fleur. Sinds het jaar 2000 ben ik als Stivas Schoonheidsspecialiste afgestudeerd en rustig mijn salon opgestart. 

Daarvoor heb ik 21 jaar met veel plezier gewerkt in het bedrijfsleven maar werd het tijd om iets voor mijzelf te beginnen mede om zo het zorgen voor de kinderen te kunnen combineren.

Nu, zo’n 21 jaar later (hoe toevallig kan het zijn), met de menige trainingen en aardig wat ervaring, was het wéér tijd voor verandering. De Lockdown, maar zeker ook mijn eigen spiegel, hebben ertoe bijgedragen een nieuwe uitdaging aan te gaan, namelijk …. nóg intenser de huid bewerken cq verbeteren. Middels TOP-trainingen ben ik mijzelf gaan toeleggen op het “herstellen en verjongen” van de huid. Omdat er tegenwoordig zóveel mogelijk is op het gebied van huidverbetering op een verantwoordelijke manier, wil ik deze ontwikkelingen graag met jullie delen.

In een warme, intieme omgeving en in alle rust sta ik voor het welzijn van de klant.

In alle eerlijkheid en respect zal ik de mogelijkheden aangeven met welke behandeling een zo goed en optimaal mogelijk resultaat te bereiken is.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat er allemaal mogelijk is, wandel dan maar eens door deze site. Graag wil ik je helpen je wensen te vervullen.

Lieve groet en tot ziens!

Hallo, ik ben Anne-fleur,

Alweer een aantal jaren geleden kreeg ik sterk de behoefte om bij mijn moeder in de salon haar behandelingen uit te breiden met iets totaal anders.
In mijn ogen spreken de ogen, wanneer deze zijn voorzien van mooie gekrulde “eigen” wimpers, dus … Na een training Lash Volume Lifting ben ik in september 2017 gestart met deze behandeling. Dit is voor mij een leuke ontspannende bezigheid, naast mijn opleiding Social Work aan het HBO. Eenmaal in het “schoonheidscircuit” had ik de behoefte om mijn werk uit te breiden met het verzorgen van nagels. Mooie verzorgde handen is toch ook een visitekaartje van de vrouw! 
Sinds mei 2019 verzorg ik de natuurlijke nagels met het aanbrengen van gellak. In de toekomst wil ik mijn werkzaamheden zeer zeker nóg meer uitbreiden. 

Ik doe mijn werk graag, vind het fijn om tijdens het werken met mensen in gesprek te gaan en geniet ervan als de klanten tevreden zijn.