Over ons

We zullen ons even voorstellen

Om maar bij mezelf te beginnen … Ik ben Petrie Boenders, vrouw van mijn lieve man Lion en moeder van twee fantastische kinderen Erik en Anne-fleur. Sinds het jaar 2000 ben ik als Stivas Schoonheidsspecialiste afgestudeerd en rustig mijn salon opgestart. 

Daarvoor heb ik 21 jaar met veel plezier gewerkt in het bedrijfsleven maar werd het tijd om iets voor mijzelf te beginnen mede om zo het zorgen voor de kinderen te kunnen combineren.

Nu zo’n 22 jaar later, met de enorme stroom aan nieuwe ontwikkelingen en technieken en met aardig wat ervaring, is het voor mij een nóg grotere uitdaging geworden de huid te verbeteren en zelfs te verjongen ! Middels TOP-trainingen ben ik mijzelf gaan toeleggen op het “herstellen en verjongen” van de huid. Omdat er tegenwoordig zóveel mogelijk is op het gebied van huidverbetering op een verantwoordelijke manier, wil ik deze ontwikkelingen graag met jullie delen.

In een warme, intieme omgeving en in alle rust sta ik voor het welzijn van de klant.

In alle eerlijkheid en respect zal ik de mogelijkheden aangeven met welke behandeling een zo goed en optimaal mogelijk resultaat te bereiken is.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat er allemaal mogelijk is, wandel dan maar eens door deze site. Graag wil ik je helpen je wensen te vervullen.

Lieve groet en tot ziens!

Hallo, ik ben Anne-fleur,

Twee jaar geleden (2020) wilde ik naast mijn studie gaan werken om wat centjes te verdienen en ben ik nagels gaan verzorgen in de salon van mijn moeder. Toen niet wetende dat eens mijn werk mijn grote hobby zou worden, voer ik nu met nóg meer passie en energie, mijn uitgebreide nageltechnieken uit.

Ik heb cursussen gevolgd en trainingen gehad. Daarbij heb ik de taak van het harsen van benen en onderarmen overgenomen van mijn moeder. Mijn enthousiasme heeft ertoe geleid dat ik inmiddels een zelfstandige onderneming ben opgestart met een eigen naam, te weten .. Its about Beauty !

Its about Beauty betekent voor mij niet mooi zijn, maar het "verzorgd zijn". Mooi zijn we allemaal al en met verzorging komt iedereen nog meer tot zijn recht. 

Een nieuwe ontwikkeling is dat ik tegenwoordig niet alleen meer te vinden ben in de salon van mijn moeder maar ook in de tattoo- en piercing salon Neeldlemagic, uiteraard binnen mijn eigen vakgebied, gevestigd in de Steenbergsestraat 38 in Bergen op Zoom.

Naast mijn studie doe ik mijn werk graag, vind het fijn om tijdens het werken met mensen in gesprek te gaan en geniet ervan als de klanten tevreden zijn.

Liefs en tot ziens